Over Ons

Plantenasiel Noord-Holland vangt planten op waar eigenaren afstand van doen. Redenen kunnen zijn: planten zijn gewoonweg te groot geworden, het huis op een jungle begint te lijken of omdat in het verpleegtehuis wel kanaries zijn toegestaan, maar geen cactussen. De vrijwilligers van het Plantenasiel geven de gedoneerde planten nieuwe grond, voeding of een nieuwe pot, zodat ze weer aansterken en helemaal fris voor de dag komen. Soms is een decoratieve grondbedekking al genoeg om de plant weer een heel nieuw aanzien te geven. Daarna is het tijd om de groene pracht in de etalage te plaatsen en zoeken we een nieuw (t)huis voor de betreffende plant. Voor een klein prijsje kun je bij ons een plant ‘adopteren’. Zo maken we de wereld een stukje groener!

Plantenasiel Noord-Holland is een niet-gesubsidieerde non-profit instelling. De kosten van de plant zitten in de prijzen die wij aanhouden. Wij zijn onderdeel van ons samenwerkingsverband met de kringloopwinkels van RataPlan.

Via Plantenasiel-NH@hotmail.com kan je ons bereiken. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0618637974. Via Facebook en Instagram kunnen we je de planten laten zien en kan je ze via Facebook en Instagram reserveren.

Speciale openingsdagen en evenementen kondigen we aan op onze Facebook-pagina en onze nieuws-pagina op deze website.

Plantenasiel Noord-Holland Whatsapp
Zend Bericht
Facebook